Onze organisatie

Steiger Wezep

Onze organisatie heeft zich gespecialiseerd in het realiseerbaar maken van uw steigerbouw-projecten. Hierbij kunt u denken aan:

  • Steigerbouw voor nieuwbouwprojecten
  • Steigerbouw  voor renovatieprojecten
  • Steigerbouw voor de industrie
  • Steigerbouw voor de scheepsbouw
  • Steigerbouw voor de particuliere markt

Dit zijn nog maar enkele toepassingen, in principe staan wij bij elke klus voor u klaar om die te realiseren. Hoe ingewikkeld die ook mag zijn. Daarnaast zijn wij door onze flexibele opstelling in staat om op korte termijn de steigerbouw voor u te realiseren. Dus heeft u haast en moet er snel iets in de steigers gezet worden? Maré Steigerbouw zal alles in het werk stellen om u uit de brand te helpen!

Heeft u zelf steigermateriaal maar niemand om de steigers te laten bouwen? Ook dan staan wij klaar voor de montage en demontage, tevens als het gaat om rolsteigers, stalen steigerconstructies of wanneer er een hoogwerker aan te pas moet komen. Daarnaast keuren wij ook steigers, ook van enkel deze dienst kunt u gebruik maken.

U ziet: wij zijn vrijwel overal voor inzetbaar. Valt uw steigerbouw-project onder een andere categorie? Geen probleem! Voor elke uitdaging vinden wij, als creatieve en vakkundige steigermonteurs, wel een oplossing!