Onze diensten

Renovatie

Maré Steigerbouw voelt zich betrokken bij renovatie projecten, niet alleen omdat het mooi is om verouderde gebouwen nieuw leven in te blazen, ook draag je bij aan duurzaamheid en het behouden van de identiteit van een stad of dorp.
Wij zetten ons naast nieuwbouw en utiliteitsbouw ook in voor de renovatie branche, hiervoor hebben wij recent geïnvesteerd in nieuw, duurzaam en uitermate licht materiaal dat gemakkelijk opgebouwd kan worden. Dit scheelt werk en brengt comfort wanneer er naast schilderwerk bijvoorbeeld ook houtrot bestreden moet worden, daarnaast is het in verband met het montage/demontage gemak een ideale oplossing voor klussen met een hoge omloopsnelheid en plaatsen waar een rolsteiger moeilijk neer te zetten is omdat er bijvoorbeeld een portiek in de weg zit.

Last but not least: Het scheelt enorm in de montage en demontage kosten.

Dakrenovatie

Doordat er nog veel daken van wat oudere huizen slecht geïsoleerd zijn of voorzien zijn van asbest, is een dakrenovatie noodzakelijk om het wooncomfort te verhogen en de woning duurzamer te maken. Voor dakrenovaties bieden wij u daarom de beste oplossing voor uw werkplek op hoogte, hierbij wordt vaak gekozen voor een ALLROUND steigersysteem om veilig te kunnen werken op verschillende hoogtes.

Schilderrenovatie

Schilderwerk heeft veel te verduren en heeft daarom om een bepaalde tijd onderhoud nodig. Door ons snelle ARTILAN steigersysteem is dit de perfecte oplossing voor iedere schilder. Doordat dit systeem erg licht van gewicht is, kan het binnen een paar uur gemonteerd en gedemonteerd worden.

Gevelrenovatie

Door verschillende weersomstandigheden is het soms noodzakelijk om een gevelrenovatie uit te voeren. Dit niet alleen voor het aanzicht, maar ook voor de veiligheid. Ons BLITZ steigersysteem bied een uitermate geschikte oplossing voor uw gevelrenovatie. Doordat dit steigersysteem maar 7 onderdelen kent, staat uw steiger binnen no-time klaar om gebruikt te worden.

Steigermonteurs

Al onze vakbekwame steigermonteurs beschikken over de benodigde diploma’s en certificaten om op een professionele en veilige wijze steigers te monteren en te demonteren. U kunt onze steigerbouwers herkennen aan hun bedrijfskleding. Doordat wij ons beseffen dat er een verschil zit tussen een nieuwbouw en renovatie project, hebben wij gedragsregels opgesteld voor onze steigermonteurs. Op deze manier voorkomen wij dat aannemers klachten van bewoners krijgen tijdens het monteren of demonteren van een steiger.

 

Nieuwbouw

Ook voor nieuwbouw steigers kunt u terecht bij Maré Steigerbouw. Bij steigers voor een nieuwbouwproject zijn er meerdere factoren waarbij rekening gehouden moet worden bij het bouwen van een steiger. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: geen gelijke ondergrond, overstek of een moeilijk bereikbare bouwplaats. Doordat wij al vele nieuwbouwprojecten in de steigers hebben mogen zetten weten wij als geen ander welke oplossing het beste geschikt is voor uw project en kunnen wij vrijwel al uw wensen realiseren.

Doorwerksysteem

Bij minder ideale weersomstandigheden kunnen wij voor uw steigerbouw -project ook ons doorwerksysteem verzorgen. Ook hierin heeft u meerdere opties zoals:

Steigerfolie meré

Steigerfolie die niet wordt gekrompen, maar wordt bevestigd met spanbandjes. Winddicht en in mindere mate waterdicht. Gemakkelijk te bevestigen en geschikt voor hergebruik.

steigergaas maré

Windreducerend steigergaas voor veiligheid op en langs de steigers. Lichte bescherming tegen regen en zonnestraling. Kleuren en eventuele prints in overleg.

krimpfolie meré

Steigerfolie voor het creëren van een overkapping of voor het in zijn geheel inpakken van
de steigers om bescherming te bieden tegen wind, regen en zonnestraling.

Vraag vrijblijvend naar prijzen, toepassingen of oplossingen door een e-mail te sturen naar info@mare-steigerbouw.nl.