Steigersystemen

ALLROUND

Het ALLROUND systeem is het meest gebruikte steigersysteem te wereld! Het brede assortiment aan onderdelen maakt het mogelijk dat de steiger op een efficiënte, snelle en veilige manier opgebouwd kan worden. Het ALLROUND systeem is inzet voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten en door de spiekop-aansluiting met zowel horizontale als diagonale verbindingen kunnen er eenvoudig (extra) delen aan een reeds bestaande steiger worden bijgebouwd indien nodig.

 

BLITZ

Het BLITZ steigersysteem is een snel te monteren systeem speciaal ontwikkeld voor renovatiewerkzaamheden. Doordat dit steigersysteem flexibiliteit bied en geen speciale gereedschappen nodig heeft voor de opbouw, is de montage snel te realiseren. Door middel van 7 standaard componenten kan er snel een veilige en functionele constructie op maat worden gecreëerd en vormt hierdoor een optimale werkplek voor vakmannen zoals schilders, stukadoors en metselaars. Dit maakt het BLITZ systeem dé ideale oplossing voor wanneer u snel een functionele steiger nodig heeft.

ARTILAN

Het ARTILAN steigersysteem is het snelst op te bouwen steigersysteem wat er bestaat op de markt. Door de opbouwtijd van maar 20 min per werkbrug staat een ARTILAN steiger binnen no-time klaar voor gebruik. Door het uitermate lage gewicht van maar 16kg per werkbrug van 4 meter is dit systeem niet alleen snel op te bouwen, maar ontlast het ook de steigermonteurs in hun werkzaamheden. Doordat de werkbruggen met een laag aantal ondersteuningspoten op zijn plek wordt gehouden is de overlast voor de bewoners minimaal.

TRADITIONEEL

Het traditionele gladde buis steigersysteem is het meest bekende steigersysteem wat er is. Doordat u met dit systeem niet gebonden bent aan vaste (vak)maten, is het uitermate geschikt voor projecten met moeilijk bereikbare locaties met een hoge complexiteit. Zie in de foto hiernaast hoe dit traditionele steigersysteem de beste oplossing bied voor deze complexe klus.